Free delivery in Finland for orders over 100€!

Toteutamme brändituotteet yrityksellesi ylivoimaisella konseptilla

Etsitkö luotettavaa kumppania brändituotteiden ja muiden brändisi näkyvyyttä vahvistavien oheistuotteiden hankintaan? Hikipanta.fi on mutkaton kumppanisi! Olemme espoolainen yritys, jossa yrittäjämme pyörittävät itse päivittäistä toimintaa.

On demand -palvelumallillamme et sitoudu minimitilausmääriin

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin tilaukset nopealla toimitusajalla – siitä on todisteena kymmenet meihin luottavat yritysasiakkaat ja kymmenet Suomen suosituimpiin kuuluvat tubettajat ja vaikuttajat, jotka myyvät fanituotteensa Hikipannan verkkokaupasta. Espoon varastostamme löytyy suuri määrä malleja ja kokoja (huppareita, t-paitoja, päähineitä, asusteita ja muita tuotteita), josta saat brändituotteet asiakastapahtumiin, konttorille tai firman kesäjuhliin nopealla toimituksella. Kustomoimme tuotteita myös tilauksesta, jotta esimerkiksi brändivärisi pääsee oikeuksiinsa.

Meiltä saat vaivattomasti juuri tarpeisiisi sopivan määrän brändituotteita ilman minimitilausmääriä. Unohdat tarpeettoman suuret tilaukset ja tuotteiden varastoinnit – meillä kaikki tuotteet merkitään tilauksesta, on demand -palvelumallilla.

Ensimmäisen tilauksesi jälkeen painoaineistot, merkkaukset ja koot ovat valmiina koneellamme. Keskittäessäsi tilaukset meille teet logotuotteiden hankinnasta helppoa ja luotettavaa. Saat meiltä henkilökohtaisen myyjän ja halutessasi avaamme yrityksellesi oman brändituotteiden verkkokaupan veloituksetta. Verkkokaupasta tilaat työntekijöillesi tai itsellesi tuotteet kätevästi yksitellen ja ilman lisäkuluja – aina tarpeen mukaan.

Laadukkaat tuotteet:

🚀vahvistavat brändin näkyvyyttä

🚀vahvistavat yhteisöllisyyden tunnetta

🚀ovat ilmaisun keino edustamasi yrityksen puolesta.

Brändituotteilla vahvistat myös henkilöbrändiäsi. Ne eivät ole pelkästään korporaatiokamaa. Olit sitten yksinyrittäjä tai osa korporaation palapeliä, me toteutamme juuri tarpeisiisi sopivan brändituotteen – kilpailukykyisesti ja laadukkaasti.

Kolme syytä, miksi sinun kannattaa pyytää seuraava tarjouksesi Hikipannalta:

🦍 ei minimitilausmääriä – tilaat vain sen, mitä tarvitset

🦍 ei aloituskustannuksia – maksat vain tilaamistasi tuotteista

🦍 ei turhia jaaritteluja – sinä suunnittelet, me toteutamme. Nopeasti ja luotettavasti.

Laaja valikoima laadukkaita brändituotteita

Brändituotteiden valikoimamme on laaja – meiltä löytyvät tuotteet niin pienille kuin suurille yrityksille. Pääset valitsemaan brändisi arvoihin ja identiteettiin sopivat vaatteet, asusteet ja muut tuotteet. Suuren varastovalikoimamme lisäksi tilaamme tuotteita toiveiden mukaan räätälöitynä esimerkiksi oikean värisenä. Vain mielikuvituksesi on rajana, kun asioit kanssamme.

Tämän hetken suosituimmat tuotteet:

  1. Huppari – laadukkaassa ja ajattomassa hupparissa viihdyt konttorilla ja vapaa-ajalla. Musta on aina in, mutta rohkenisiko sinun brändisi käyttämään kirkkaita värejä?
  2. T-paidat – 100 prosenttisesti kammatusta puuvillasta valmistetut t-paitamme kestävät aikaa ja pesukonetta. T-paitoja käyttävät kaikki. Pue ensi kerralla paita yrityksesi väreissä.
  3. College-paita – Kestävä kollari sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Rento, mutta tarvittaessa asiallinen. Käytä kauluspaidan päällä tai sellaisenaan.

Vaatteet

Yritykselle brändätyt vaatteet ovat tehokas ja edullinen tapa vahvistaa brändisi näkyvyyttä sekä lisätä positiivista työnantajamielikuvaa!

Brändituotteet:

✅ vahvistavat näkyvyyttä

✅ vahvistavat yhteisöllisyyttä

✅ toimivat ilmaisukeinona brändin puolesta.

Työvaatteet

Laadukkaat ja kestävät työvaatteet työmaalta keittiöön!

Työvaatteet:

✅ parantavat turvallisuutta

✅ antavat asiantuntevan kuvan

✅ tekevät työskentelystä miellyttävämpää.

Mainostuotteet

Oivaltavilla mainostuotteilla erotut massasta! Tilaa käytännöllisiä, hauskoja ja kestäviä tuotteita. Panostamme valikoimamme tuotteiden laatuun.

Oikein valituilla mainostuotteilla:

✅ jätät positiivisen mielikuvan brändistäsi

✅ et hanki isoa erää turhia tuotteita

✅ edistät brändisi näkyvyyttä.

Brändituotteet

Laadukkaasti brändätyt tuotteet toimivat niin asiakkaille kuin henkilökunnalle!

Laadukkaat juomapullot, laukut, päähineet ja hupparit. Tai jotain siltä väliltä. Toteutamme rohkeatkin ideat, jotta brändisi erottuisi halutulla tavalla massasta.

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!

On tarpeesi sitten kertaluontoinen tilaus tai olet kiinnostunut avaamaan oman brändituoteverkkokaupan yrityksellesi – me toteutamme. Hikipannalta löydät juuri oikeat tuotteet sekä sinua ihanteellisesti palvelevan on demand -palvelumallin!

Kesäkampanja

Tilaa 5 laadukasta hupparia brändisi logolla 189 € (sis. alv 24 %).

Värit valkoinen, harmaa ja musta
Koot XS–5XL
Toimitamme tuotteet nopeasti varastostamme Espoosta!

HELPOT TILAUSOHJEET:
1. Tilaa sähköpostilla asiakaspalvelu@hikipanta.fi (tai täyttämällä alla oleva lomake, jolloin olemme sinuun yhteydessä). Ilmoita sähköpostilla haluamasi koot, väri ja liitä mukaan valmis logoaineisto (kuvat png-, pdf- tai vektorimuodossa).
2. Lähetämme sinulle valmiin maksulinkin.
3. Valmistamme tuotteet maksun jälkeen ja toimitamme tilauksen nopeasti valitsemaasi osoitteeseen.
Kampanja on voimassa 13.5.–31.5.2024.

Ota yhteyttä